2021-05-17 160 views
今次係我第一次打食評,坦白講唔太難食我都唔會想講,畢竟香港出街食野唔伏都已經叫執到。呢間野第一次去,見評價好似唔錯同女朋友入去試下。入去坐低叫左個西班牙飯同calamari,我地通常第一次去都係叫少少野先,試過d野ok先叫多d,一次叫曬如果難食咁食到一肚氣就無謂(雖然今次食少少都)。 相就唔使影,呢度都好多食物相可以參考,講下個味道,個海鮮飯係完全無味,有少少龍蝦味但一食就知係罐頭野開出黎。海鮮除左d蜆其他野係出曬事,魷魚/蝦/青口無味。青口極度懷疑係一粒粒急凍野擺上個殼度,因為黎既時候殼同肉已經分離。calamari唔使講,都係極低質。總結就係茶記質素收西餐價錢。一間咁既質素既餐廳都可以咁多好評我只能講香港人真係識飲識食。

)。