呢間bar係林俊傑 JJ Lin @jjlin 慶祝生日嘅地方,為左感受下呢個與偶像同一個空間嘅感覺,就化身做小迷妹~特登去左八蠔吧 @rawbar8hongkong 嘆下😘 餐廳氣氛非常舒適,令人感覺好放鬆🎼 佢嘅餐飲選擇亦非常豐富,真係一個絕佳嘅用餐地點,而啲嘢食真係好好食,極度推介❤️❤️❤️⭐️大推介⭐美國頂級肉眼扒配埋炸薯條 及燒汁🐮美味指數:👅👅👅👅👅(5/5)叫左份五成熟嘅扒,肉質好嫩滑,啖啖都係肉汁噴出,真係令人食到心醉,啲肉質保留咗啲汁水同鮮味,超好食,唔比爆分都對唔住自己😍 而炸薯條,佢哋好香脆,炸得啱啱好,仲有啲微微嘅鹽味,同意食肉眼扒嘅人一定唔可以錯過呢間餐廳👍🏻雜菌意大利飯 配牛肝菌汁🇮🇪美味指數:👅👅👅👅/👅(4.5/5)呢一款意大利飯,佢嘅特別之處就係佢加咗啲雜菌同牛肝菌汁。食物嘅外觀已經好吸引😋 第一啖食落口,啲意大利飯粒粒分明,口感好彈牙,仲有牛肝菌汁嘅味道好濃郁,真係好正,令味蕾好滿足✨生蠔 Oyster of the day 🦪美味指數:👅👅👅👅👅 (5/5)鮮味同口感都係一流嘅生蠔,鮮味十足,滑溜又有嚼勁,真係好好食🥹 如果你係生蠔嘅愛好者,呢款生蠔絕對

⭐️大推介⭐
美國頂級肉眼扒配埋炸薯條 及燒汁🐮
美味指數:👅👅👅👅👅(5/5)

雜菌意大利飯 配牛肝菌汁🇮🇪
美味指數:👅👅👅👅/👅(4.5/5)

生蠔 Oyster of the day 🦪
美味指數:👅👅👅👅👅 (5/5)
鮮味同口感都係一流嘅生蠔,鮮味十足,滑溜又有嚼勁,真係好好食🥹 如果你係生蠔嘅愛好者,呢款生蠔絕對唔會令你失望❗️

班蘭蛋卷 Dessert of the day🍰
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)
班蘭味道好濃郁,但唔會太甜,啲甜度適中,好適合作為午餐後嘅小點心🫶🏻