2018-07-26 60 views
今日帶咗林小姐去接爸爸文放工,隔離有間霸嗎拉麵,之前食過幾次咖喇, 最深刻一定係佢地限時供應嘅 檸檬拉麵,真係估唔到咁好味~ 今日經過又想去食,雖然冇檸檬,但竟然有兒童餐! 「以為」自己已經升呢嘅林小姐決定點返個,有相為證,佢自己話食,唔關我事咖! 專為小朋友而設嘅兒童餐,配有粟米粒和紫菜,仲有一杯橙汁,都幾豐富! 2款麵包括「子供炙燒豚肉湯拉麵」同埋「子供醬燜雞叉燒拉麵」,前者係豬骨湯底,濃而不膩,豚肉淋而香口;後者係雞湯拉麵,味道淡但香,好啱細個BB 食。 仲有KITKAT送>> 即日至 8 月 12 日食兒童餐,仲有好多優惠>> [優惠1] 即日至 8 月 12 日期間食兒童餐, 即可得到蠟筆小新膠文件夾和可愛紙扇 [優惠2] 填寫店內的遊戲表格, 有機會獲得《蠟筆小新劇場版:爆盛!功夫小新 拉麵大亂鬥》 電影換票證兩張! *數量有限,送完即止。 驚喜位!次次都淨係食拉麵同餃子,今次我突然好想試雪糕, 有綠茶同黑芝麻2款口味,綠茶醇香有層次, 黑芝麻淡口但不失芝麻香,入口好清新,打破哂我對黑芝麻嘅概念, 仲要2款都配又大又圓,口感極飽滿口嘅紅豆, 你又點估到佢只係賣

最深刻一定係佢地限時供應嘅 檸檬拉麵,真係估唔到咁好味~
今日經過又想去食,雖然冇檸檬,但竟然有兒童餐!

前者係豬骨湯底,濃而不膩,豚肉淋而香口;
後者係雞湯拉麵,味道淡但香,好啱細個BB 食。

仲有KITKAT送>>

即日至 8 月 12 日食兒童餐,仲有好多優惠>>

[優惠1]
即日至 8 月 12 日期間食兒童餐,
即可得到蠟筆小新膠文件夾和可愛紙扇

[優惠2]
填寫店內的遊戲表格,
有機會獲得《蠟筆小新劇場版:爆盛!功夫小新 拉麵大亂鬥》
電影換票證兩張!
*數量有限,送完即止。

驚喜位!次次都淨係食拉麵同餃子,今次我突然好想試雪糕,
有綠茶同黑芝麻2款口味,綠茶醇香有層次,
仲要2款都配又大又圓,口感極飽滿口嘅紅豆,
你又點估到佢只係賣$28呢?

林生次次都叫啤酒 ,林太次次都叫蜜瓜汽水 。。。
林小姐第一次有份一齊食

仲有林生最愛「辛辣炙燒豚肉味玉拉麵」,
唔係一味死辣,好有層次咁話喎~

餃子都係我每次必叫嘅,
因為我真心鍾意佢100%日本Feel~~

2018-07-25
$120 (Dinner)