2012-07-27 26 views
見到dra.W既食評同埋相片既吸引,終於上咗去幫襯講得係深水埗熟食,環境可想言之. 一坐低老闆娘問係咪第一次黎幫襯,跟住就好熱情咁介紹由於係2個人既關係只叫咗三寶飯(豬扒,風沙雞翼,扎肉)同埋春卷撈檬跟2杯野飲. 另外加咗2件蝦餅,因為老闆娘見我地係2個人就話叫2件好啦但餐牌係寫$27/3件喎. 落完單老闆娘遞上碗筷時會順道咁比杯熱水你洗真係無諗過喎野食一放上枱見個賣相都唔錯,再試味道真係好ok喎. 蝦餅唔係我杯茶,但男友話唔錯. 春卷撈檬好好味,但下次我會識叫小菜絲. 三寶飯既豬扒都雞翼都唔係交行貨,結果所有既野食被清碟. 呢個晚餐2個人盛惠$78非常抵食,但下次會揀lunch或者tea time先黎因為週圍啲小炒檔會無咁多人,環境會好些少.多謝老闆娘今晚熱情款待,臨走時重送上即沖既越南咖啡粉
見到dra.W既食評同埋相片既吸引,終於上咗去幫襯

真係無諗過喎

野食一放上枱見個賣相都唔錯,再試味道
因為週圍啲小炒檔會無咁多人,環境會好些少.

多謝老闆娘今晚熱情款待,臨走時重送上即沖既越南咖啡粉

2012-07-27
  • 春卷撈檬