2023-10-27
哩間以前係家樂坊個邊好出名,記得佢裝修到成個海鮮市場咁,原來而家搬左過H8,一樣既係依然出名花膠雞😋見餐廳內依然有擺海鮮缸,想食生猛海鮮照樣可以係度揀! 我都忍唔住叫左蘇格蘭蟶子王,大大隻肉爽彈,最重要係好鮮甜‼️一人一隻都夠哂滿足。講番個花膠雞湯先,細鍋有半隻雞,上枱個樣係吸引因為好多花膠😍啖湯鮮甜一人起碼飲番兩碗先!叫左個桶蠔,份量足隻隻都肥嘟嘟,蠔味重兼鮮味多汁。另外d火鍋料全部都好唔錯,芝士牛丸咬落去真係爆漿,炸魚片頭夠厚身咬落去爽爽地帶彈牙。准山都好爽脆👍🏻豬腩片係一層肥一層瘦咁入口唔會覺得好肥膩,肉味都幾香唔會酥。啖湯咁鮮甜絕對要叫碟蜂巢冰豆腐,好似係自家製,勁大份直情同海綿🧽一樣,索哂d湯一流😋哩度d野飲都唔錯,仲有養生系列既紅棗桂圓茶同埋雪耳杞子茶,好清爽👍🏻
叫左個桶蠔,份量足隻隻都肥嘟嘟,蠔味重兼鮮味多汁。