2023-03-01 86 views
💃之前去九龍附近行山,行完之後去尖沙咀行街,見到有間優雅風, 文青滿滿的餐廳,餐廳位於藝術館上面,雖然唔起眼,但系位置都算就腳,而且裝修高級精緻,食物都好比心機製作。 🍽橘鹽醃鱒魚🐔超級大兜,鱒魚望落肥瘦適中,其他配料好似法式山葵酸忌廉、漬青瓜都幾香。🍽薯仔丸子🐮肥美既丸子,肉質爽口彈牙,有超級多磨菇、米脆、松露同埋其他配料,這樣的配搭,一試難忘,食個不停。🍽海鱸魚🐥用料上剩,有幾豐富既烤雅枝竹、栗子香味~咬落去肉質柔嫩甘甜,脂香四溢。🐥三重朱古力蛋糕🐥朱古力味道香濃,唔會好苦,好甘好滑。🐥柚子慕絲蛋糕🐥柚子酸甜,慕絲蛋糕好綿好滑。我地都覺得呢間餐廳sea view menu有驚喜,贈送迎賓雞尾酒乙杯 同埋即影即有合照。食品質素幾高, 再加上呢個無敵海景,心情都好好多。💕

🐥三重朱古力蛋糕🐥朱古力味道香濃,唔會好苦,好甘好滑。
🐥柚子慕絲蛋糕🐥柚子酸甜,慕絲蛋糕好綿好滑。