2023-06-15
柚子烏冬+ 天婦羅 $112 推⭕️首選係呢個烏冬 得返最後一個好好彩食到!另一個就要轉竹簾烏冬重點係個汁 好清新淡淡的柚子味 有少少柚子肉 烏冬比普通嘅幼身 都幾掛汁 冰冰涼涼食落好舒服 覺得好食過原味烏冬!天婦羅出色 炸漿夠薄同乾身 有茄子 蝦 多春魚 南瓜 咬落去個口感好豐富 對天婦羅魚最有記憶點 !因為魚味好夠 魚肉又唔會淋到霉 如果有一個係天婦羅多春魚一定會叫!🤣個蝦又彈牙 有蝦味 !水準都好味過唔少嘅壽司店!茄子唔會好乾身 炸嘅時間拎得啱啱好!原味竹廉烏冬 + 骨付雞 $85呢間推介食凍烏冬原味偏粗身 好有咬口 本身個汁係配日式醬油同芥辣 有少少芝麻 芥辣令到個汁多咗個層次 骨付雞就係烤雞髀 幾多汁 隻雞都好入味 夠滑 用咗七味粉蒜蓉去醃 重口味嘅人會鍾意但水準唔係好穩定 對上一次食唔係好夠味 唔知係咪唔同師傅 呢間配料唔係話好多選擇 但每一樣都幾有誠意 性價比唔係好高 平均都要8x -1xx 野食又唔係好驚豔 但如果唸唔到食咩會考慮🤭
重點係個汁 好清新淡淡的柚子味 有少少柚子肉
天婦羅出色 炸漿夠薄同乾身
有茄子 蝦 多春魚 南瓜
個蝦又彈牙 有蝦味 !水準都好味過唔少嘅壽司店!
茄子唔會好乾身 炸嘅時間拎得啱啱好!
原味竹廉烏冬 + 骨付雞 $85
呢間推介食凍烏冬