2019-05-28
餐廳位於東貿廣場六樓,近柴灣地鐵站,好方便一入門口,有小驚喜,餐廳雖然唔係好大,但居然有個舞台可以玩音樂。追問之下原來每星期都有個音樂之夜,有live band music ,不過係逢星期五六先有。我們各點一個午市套餐,有餐湯,小食,主食,同一杯餐茶,大約都係百零蚊,價錢好公道!前菜🍵西洋菜青口忌廉湯+一片法包+特色沙律🥗西洋菜青口忌廉湯超好飲,好重忌廉超滑,加上有少少青口味,上面仲加左麵包粒加強口感,真係好出色。沙律有青瓜,少少沙律菜,蕃茄片,最重要個醬好健康,又清新。🍽蒸三文魚配忌廉菠菜,番茄莎莎呢道菜好岩追求健康,減肥人士。蒸三文魚好嫩滑,用蕃薯,蕃茄等配菜,仲有忌廉菠菜都好入味。烤英國天然豬扒配薯菜,蘋果燒汁近期好多餐廳都加入豬鞍去供客人選擇,亦係我近期大愛,所以見到有煮必點。呢隻豬扒都算大份,肉質好幼嫩,而且烤得剛剛好,未食已經聞到好香的香味。加上蘋果燒汁的鮮味去帶出豬鞍的肉味。你仲可以叫餐廳提供芥末,醮上芥末,特別滋味!
餐廳位於東貿廣場六樓,近柴灣地鐵站,好方便
我們各點一個午市套餐,
前菜🍵西洋菜青口忌廉湯+一片法包+特色沙律🥗
沙律有青瓜,少少沙律菜,蕃茄片,最重要個醬好健康,又清新。
🍽蒸三文魚配忌廉菠菜,番茄莎莎
呢道菜好岩追求健康,減肥人士。
蒸三文魚好嫩滑,用蕃薯,蕃茄等配菜,仲有忌廉菠菜都好入味。
烤英國天然豬扒配薯菜,蘋果燒汁