2024-02-14 278 views
收工懶懶地又去行陣街, 不如唔好煮, 去左依度食粥, 不過太多選擇, 想食有d料的粥, 不過又唔想食好多肉, 叫左柴魚花生髮菜粥和炸両, 炸両先來, 不過我想配埋粥先食😅,, 碗粥d生蔥先倒起, 食啖粥其實粥底ok, 唔會好結,不過柴魚唔係好有香味😅, 而且都有d骨, 花生食落幾香👍, 髮菜當然食唔到乜嘢, 不過入面太多蔥短和薑絲, 我個人覺得有d怪, 唔係太鍾意🤣佢的炸両就唔錯, 份量好足夠, 件件大大舊, 腸粉皮唔會好厚亦好滑👍, 入面油炸鬼都有d脆, 依個可以再食💓👍不過建議二人以上share會好d😚😚因為一個人太多了🤣🤣

2024-02-02
Type of Meal