2022-09-22 72 views
💕Coffee Break餐廳名相信講啱好多人嘅心聲,無論返工定放假都好想有個coffee break☕️餐牌除咗咖啡、甜品,仲有意粉、burger、驚喜嘅係連咸豬手都有得食🍖.餐廳環境cozy,燈光、佈置都有心思,街坊價錢食到Café質素,性價比頗高🥰.🔸德國豬手配薯條酸菜 $168豬手好大隻🍖🍖賣相震撼🧡以酸菜、薯條伴碟🍟感覺豐富豬手預先起晒骨,食落啖啖肉,豬皮烤得香脆,豬手肉質粉嫩,調味方面亦恰到好處,配搭酸椰菜,味道濃而不膩🤗.🔸蕃茄辣肉腸意粉 $78人見人愛嘅蕃茄意粉,酸甜開胃🍝醬汁juicy意粉亦掛汁,食到陣陣蕃茄香.🔸炒西蘭花 $38西蘭花都可以有咁靚嘅Display,真心要讚一讚師傅嘅心思❤️.🔸Tiramisu 疏乎厘班㦸 $62超鍾意呢個震騰騰嘅梳乎厘😍即叫即製,質感輕盈,加上奶蓋、可可粉,未食已經心心眼,伴碟有布朗尼粒粒、忌廉、焦糖脆脆同水果🍓主角配角同樣出色😚.🔸荔枝綠茶 跟餐+$18餐廳總係俾到驚喜我地,荔枝綠茶裡面放咗水果粒粒、奇亞籽,味道更豐富之餘亦更有口感🍎.🔸繽紛樂朱古力 跟餐+18餐牌上嘅朱古力系列十分吸引☺️將Oreo, 繽紛樂、朱古力脆脆等元素融入飲品
💕Coffee Break

🔸德國豬手配薯條酸菜 $168
豬手好大隻🍖🍖賣相震撼🧡
以酸菜、薯條伴碟🍟感覺豐富

🔸蕃茄辣肉腸意粉 $78
人見人愛嘅蕃茄意粉,酸甜開胃🍝
醬汁juicy意粉亦掛汁,食到陣陣蕃茄香

🔸炒西蘭花 $38

🔸Tiramisu 疏乎厘班㦸 $62
超鍾意呢個震騰騰嘅梳乎厘😍

🔸荔枝綠茶 跟餐+$18

🔸繽紛樂朱古力 跟餐+18
餐牌上嘅朱古力系列十分吸引☺️
將Oreo, 繽紛樂、朱古力脆脆等元素融入飲品裡面,我地呢杯繽紛樂朱古力🍫真係見到繽紛樂嘅真身㗎,勁開心🥰