2019-07-03 66 views
一直以來都好想試 梳乎里班戟, 但每次經過不同既店都好多人排隊。有朋友介紹我來呢間食 話 平靚正 !雖然店舖細細 但係種類都唔少丫有各式各樣既 梳乎里班戟 另外仲有 雪花冰, 窩夫,樣樣見到都想食丫 呢間店仲要 係米芝蓮級數 但價錢都係平民級 !!難得特登過到來 我地當然試多幾款。叫左 抹茶忌廉梳乎里班戟 $49件梳乎里班戟 好鬆軟 搖下佢會彈彈下 好得意 。抹茶醬好濃既抹茶味 無加甜的 所以有少少茶甘味。好食~~~佢每件都係即制架~大概 20-25 分鐘 。記得要耐心等候丫另外 再 鮮芒果 梳乎里班戟 配雲呢拿雪糕 $48 比起抹茶口味 我更加鐘意呢個口味!因為佢食到班戟好香好香既蛋味 好好食喔~~切開見到有咁上下厚到 配埋鮮芒果 & 雪糕好豐富。$48 好抵食!!出面店可能賣貴一倍。我地仲叫左個玉桂蘋果食錢窩夫配雲尼拿雪糕$53好有驚喜 !! 佢既玉桂蘋果係好傳統apple crumble 既味道 😍 好好食喔。 個張錢幣係食得架 但當然係無味無咩好食啦 ~~個窩夫即制既 熱辣辣 個味亦都較得剛剛好 。唔會太甜 整體說 性價比好過既甜品店 推薦推薦

雖然店舖細細 但係種類都唔少丫

呢間店仲要 係米芝蓮級數 但價錢都係平民級 !!

難得特登過到來 我地當然試多幾款。
叫左 抹茶忌廉梳乎里班戟 $49

件梳乎里班戟 好鬆軟