2022-09-21 96 views
🤍💛旺角- 越男仔💛🤍以前放工成日經過但都無入去食,今次去開旺角就第一次試下啦~ 店入面掛住好多唔同嘅畫,幾有特色既。🍜雞絲扎肉椰汁酸湯濛粉呢陣獨特既椰汁酸湯我勁like~ 濛粉索哂湯汁好食,手撕雞好淋,連骨都係淋既可以咬開,扎肉味道正常,最正係佢有調味盤,分別有蒜蓉、辣椒粒、青檸仔,任你落。🍲生牛肉湯河牛肉都多片,河粉好滑,味道唔錯。由於老公唔鍾意酸味,所以淨係落咗蒜蓉去調味。🦐法式芝心蝦多士面頭有大量白芝麻,爽滑彈牙嘅黑膠包住流心芝士,我仔最愛,差唔多1碟4件都係佢食晒😱🍖串燒沙嗲拼盤配燒菠蘿牛、豬、雞肉各1串,個人喜好雞肉多d,爽滑彈牙,豬肉好入味易咬,牛肉帶有青檸酸味,沙嗲汁上邊嘅花生非常脆口,好食,燒菠蘿味道有少少酸,還可以啦~🍅冰鎮蜜糖蕃茄擺盤好靚呀,估唔到蕃茄同柚子蜜係咁夾,雪到凍冰冰,好消暑解膩👍☕️凍朱古力咖啡採用滴漏嘅形式去做,等到滴晒成杯再倒落杯冰度,老公話好濃好好飲🍋凍雙檸檬茶茶入邊有青檸及檸檬,嗌左小甜,正常味道估唔到呢間小店又幾好食喎,下次黎可以試下其他食物,例如海南雞🤤
🤍💛旺角- 越男仔💛🤍

冰鎮蜜糖番茄

☕️凍朱古力咖啡
凍朱古力咖啡

🍋凍雙檸檬茶
茶入邊有青檸及檸檬,嗌左小甜,正常味道

Type of Meal
Dinner