2024-09-03 96 views
最近去到廣華街搵食,見依間小店未試過就try Try, 佢地嘅大阪燒同烤蛋糕都係招牌菜👉🏻帶子大阪燒個帶子煎得香脆,啲海鮮味道好鮮美,再加埋特製醬汁同埋好多木魚toppingg,味道好豐富。👉🏻抹茶豆乳清新綿密,抹茶同豆乳嘅味道完美結合,係一道清爽嘅飲品⭐👉🏻香煎雞扒蕃茄湯烏龍麵個雞扒煎得香,配埋濃郁嘅蕃茄湯烏龍麵,仲加埋溏心蛋同其他配料,味道超級滿足。👉🏻焙茶豆乳焙茶味濃郁香,都唔錯⭐👉🏻乳酪雪糕自由配乳酪好多款配料可以揀,我地試左依2個combination ⭐開心果脆脆/ 麻薯粒粒/ oreo餅/ homemadd伯爵茶醬⭐Oreo碎碎/ 香濃紫米/ 比利時lotus餅/ homemade 烏龍茶醬今次冇試到日式烤蛋糕, 下次再戰🐰🐰🐰

👉🏻帶子大阪燒

👉🏻抹茶豆乳
清新綿密,抹茶同豆乳嘅味道完美結合,係一道清爽嘅飲品⭐

👉🏻香煎雞扒蕃茄湯烏龍麵

👉🏻焙茶豆乳
焙茶味濃郁香,都唔錯⭐

👉🏻乳酪雪糕自由配
乳酪好多款配料可以揀,
我地試左依2個combination

今次冇試到日式烤蛋糕, 下次再戰🐰🐰🐰