2022-08-24 97 views
好彩網上book位如果唔係一定排餐死喇🤪嚟得牛大人梗係要食下佢哋最靚嘅和牛,佢有三個set揀,我揀嘅極上和牛就可以食晒前面嗰兩set包含嘅嘢食,非常滿足🤤我個人就主打澳洲和牛M5牛肩卷,油花好平均,食落去好嫩冇筋,加上佢送嘅和牛牛丸亦都係爆汁,完全值回票價🤩其次魚皮餃同埋蟹子墨汁漿都不錯,好彈牙,而且墨丸仲有好多墨魚餡料,好足料😵Like 社交平台就送一杯薄荷青桔梳打,味道清新,飲品方面種類都好多,有無糖嘅桂花烏龍茶,又或者地道台灣嘅蘋果西打等,都揀到花多眼亂食到飽仲有甜品,movenpick/仙草凍 兩樣都咁正🤪 一人嗌一碗就最啱~ 仙草凍比起平時嗰啲多咗花生同埋蒟蒻,多重口感嘅衝擊🥳由牛肉去到食埋甜品都係我期望之上,唔怪得平時會排咁多人~絕對值得下次再嚟❣️

好彩網上book位如果唔係一定排餐死喇🤪

• 澳洲和牛M5牛肩卷