2023-06-07
牛魔分店眾多,遍布各區,而且定價唔算高,加上自助吧區域選擇都比較多🤪係一個放題嘅好選擇✨✨極品美國牛小排 $349又想食和牛又想試牛小扒🤪就揀咗極品美國牛小排套餐,價位係最高但都唔過400!一次過可以試到超過五種牛肉、各種海鮮同埋台式小食🤙🏻✨極品牛小排質地比較柔軟同鮮嫩,油花分布好平均,豪華打邊爐之選💯✨美國和牛🇺🇸覺得呢個套餐有晒兩款靚牛係超值🥹👍🏻和牛同牛小排一樣,油花分布平均,都算入口即溶,個人覺得肉味比牛小扒更香濃😋✨溫泉蛋牛摩飯將溫泉蛋同飯攪勻,感覺有啲似肉醬飯,牛肉碎幾重味,珍珠米粒粒分明,加埋溫泉蛋成個飯好濕潤,好食😋✨另外餐廳自助吧有蔬菜同麵食可以選擇✨除此之外仲有沙冰、雪糕、甜品等等總括嚟講覺得肉類質素幾好👍🏻而且有唔少蔬菜同麵類選擇,放題嚟講好豐富🍽湯底選擇方面,可以揀鴛鴦湯底,照顧到唔同人嘅需要,適合一家大細一齊食😋另外店員好好,會主動加湯👍🏻整體用餐體驗幾好🍽
極品美國牛小排 $349
極品牛小排
質地比較柔軟同鮮嫩,油花分布好平均,豪華打邊爐之選💯
美國和牛🇺🇸
溫泉蛋牛摩飯
另外餐廳自助吧有蔬菜同麵食可以選擇
✨
除此之外仲有沙冰、雪糕、甜品等等