(Non-member)
2008-01-12 0 views
某日於上環工作的朋友介紹到一間位址偏辟的日式拉麵店, 食過之下, 簡直係一試難忘~!!!早聽朋友說這裡的蛋係極之好味的, 所以要一試.. 而朋友則點了有機菜拉麵同埋咖喱餃子.. 雖然我地去直夕中午午飯時間, 去到都要等左陣, 但係叫完都唔係等左好耐就到, 麵黎到,第一時間緊係一試隻蛋先la~! wellllllll~!! 一試之下果然極好味~!!! 再試下個麵~!! 都十分彈牙,軟硬適中~!! 個湯都好濃好得~!比起之前係銅鑼灣食既8xx, 依間真係正好多~!!!最後更加要值得推介既係佢地既雲呢拿雪糕~!!!! 上面有d唔知係乜, 好似金"薄"咁既野, 食落咸咸地~!十分特別!!! 去既話一定要試~!!!!