2022-07-16
我哋公司係Peninsula for employee staycation,亦book咗Felix for celebration dinner 講到又要dress code 又盛,以為係好高質素嘅fine dining 點知真係極度失望!每道菜等成個幾中先到,由7點食到11點 (食咗半日),仲要係難食去到第四個菜我哋問侍應點解啲餸菜咁耐,我地本身係preset menu,所有嘢其實都preset 哂架啦,成場仲要唔滿,點知佢仲駁嘴話每道菜都要時間整係要等咁耐,我哋成枱人都真係O晒嘴等都唔緊要仲要難食侍應見到我哋剩返晒啲餸菜都有再問我哋發生咩事,我哋都有話俾佢哋聽其實真係等到已經唔再肚餓而且質素真係唔好🥶佢都冇再講啲乜全程無人斟水,無人理我地 (可能我哋自成一角但對於peninsula 呢啲五星級酒店,我好肯定佢地嘅standard in level of service 唔應該係咁我真係唔知呢間米芝蓮餐廳發生乜嘢事,希望佢哋可以有啲改進啦
點知真係極度失望!
我真係唔知呢間米芝蓮餐廳發生乜嘢事,希望佢哋可以有啲改進啦