2009-06-29
諗住有優惠卷加上之前聽過評語都不是太差,所以叫埋屋企人山長水遠到機場吃自助餐。唉!點知真的......是令人極度失望!!我們一行人八時到達,門口帶位已經態度欠奉,不知是否因我們是香港人呢??但請不要忘記妳自己都係囉!!還有請敬業樂業!!出去睇睇有咩食,除了有些所謂魚生外,根本就係同去旅行時,食團體自助餐的款式,現在收費正價卻是要$328的喔....而且魚生除了三文魚較為好外,其餘皆不新鮮,而且壽司亦被人揀到所餘無幾,又一直都沒有加添。另一個名唯什麼健怡咖哩及中式名點,咖哩雞完全沒增添不突止仲要係凍的,而另外的中式名菜更利害,沒有任何東西在碟上囉!!!燒味部的白切雞由我到至走都係碟上約六至八件...厲害厲害!!蒸魚我去到時只得條骨,九點左右我問經理是否不會再出,他說去廚房睇睇,不久真的有喇....但變了蒸豆腐。厲害厲害!!想知唔通成晚只係蒸一條魚咁大把???想食蠔就請萬勿去呢間,因係冇的.......可能見識少,真的未試過咁價錢的dinner bufffet會冇蠔!!想食碗熱湯粉麵?也令你失望了.......最令人費解的是,為什麼連生果也好像很缺貨般,什麼也沒得吃,想食件水果吧,也為難!
想食蠔就請萬勿去呢間,因係冇的.......可能見識少,真的未試過咁價錢的dinner bufffet會冇蠔!!想食碗熱湯粉麵?也令你失望了.......最令人費解的是,為什麼連生果也好像很缺貨般,什麼也沒得吃,想食件水果吧,也為難!!!
貴為機場附近的食府,真的盼望好好改善,為遊客留個好印象!!
最後有一點值得讚揚的是工作態度既熱誠又有效率的侍應!!