2018-11-17
對呢間餐廳極度失望!日前同朋友約去食Birthday Tea! 因為見到d廣告相都唔錯,所以就去試下!原來餐廳位置都幾隔涉,絕對不易找!最終搵到了,入到去其實得Sofa位係比較靚d, 其他位真的冇乜特別!我就是被安排坐冇乜特別的邊位!Tea Set 黎到都真係嚇左一跳!份量比想像中細!賣相亦唔吸引!味道可說是普通到不能再普通!有d可以話難食,特別係甜點個碟,只好放棄!事後我先發現原來有得儲Asia Miles, 我就張單據及Asia Miles QR Code 經 Facebook inbox send 返比餐廳,我係11月6日來光顧,11月12日經Facebook 補回資料,見餐廳已讀不回,過幾日只好打電話餐廳問,餐廳回應是你的個案已經超過一星期,據Asia Miles 條款是補不到,我話我未過期已經經 Facebook 補回資料,是你公司冇通知及處理!餐廳回應 Facebook 不關佢地事!明明是餐廳Facebook專頁,冇人跟進的嗎?甘個專頁可黎做乜的?餐廳專頁原來不關餐廳事,這是什麼玩法?我對餐廳回覆感到非常之失望!呢個服務態度真的不知所謂!以後不會再光顧!