2020-05-30
上年年尾同埋今年年頭都去過,記得上果兩次真係好好食非常之難忘,廚房啲人都好用心機去做,啲和牛真係勁好食。琴日去咗,多咗一條VIP queue,原來上佢哋social media可以買定飛跟住唔使排隊。我哋冇買VIP飛所以排 Walk In。我哋排第四個左右,佢同我哋講大概半個鐘就可以入到去,排我哋後面有10幾個人,佢都係同佢講半個鐘就可以入到去。我哋發覺裏面有個女仔,唔知道係咪part owner 但係佢俾好多friend係VIP插隊🤬。其實等唔係問題但唔好同嗰個人講只需要半個鐘跟住不停俾人插隊。我哋最終排左一個小時多啲。終於入到去啦!坐低準備叫嘢食,發覺menu 只係得一種麵可以叫,其他暫時供應😢。咁冇計啦,都等咗咁耐咁咪叫囉。真係唔係講笑,我未食過啲咁難食嘅和牛麵。同街邊碗車仔麵冇分別。🤨我懷疑佢運唔到啲日本食材嚟香港。仲要真係超難食。我平時真係冇所謂,但係今次嘅服務態度同埋啲嘢食咁鬼死難食,真係忍唔住手要寫返嗰review。我入去之前已經同侍應講話你唔應該同每個人講等半個鐘就入得,其實來來去去都係等嗰兩個位,因為其他位你哋都俾晒啲熟人。除非你啲嘢真係好好食,如果你有一次失水準,以
我懷疑佢運唔到啲日本食材嚟香港。仲要真係超難食。我平時真係冇所謂,但係今次嘅服務態度同埋啲嘢食咁鬼死難食,真係忍唔住手要寫返嗰review。我入去之前已經同侍應講話你唔應該同每個人講等半個鐘就入得,其實來來去去都係等嗰兩個位,因為其他位你哋都俾晒啲熟人。除非你啲嘢真係好好食,如果你有一次失水準,以後都冇人會再返嚟,點知真係比我講中左🤣。