ICHIJUISSAI 一汁一菜 🥬📍 香港中環德輔道中68號萬宜大廈地下G02號舖(港鐵中環站C出口,港鐵香港站C 出口)♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎小編又發現好嘢啦😆👋🏻,今次帶大家去既呢間,就係位於中環萬宜大廈既日式料理點🙂‍↕️,雖然鋪頭細細,但都設有堂食或外賣🥡,岩晒打工仔日常既午餐🍱或晚餐🥣。今次我就選擇左買二人份量既外賣,估唔到唔過二百蚊,就有咁多嘢食😍,大家經過都不仿都試下。🌟 檸檬忌廉雞肉咖喱 $59嘩⋯⋯⋯ 一個咖哩飯賣$59蚊都幾抵食😮,味道仲唔錯既。🌟 洋風蒜香醬燒豚扒丼飯 $79呢個燒豚扒煮得勁好味😍,真心覺得要試下~定食仲有埋少少沙律。🌟 法式龍蝦濃湯(小盛)$49(另外追加優惠)我覺得個龍蝦湯好好味😋,仲要有蝦肉係𥚃面,口感十足。🌟 日本馬鈴薯豚肉煮 $25 (另外追加優惠)味道就有啲似關東煮咁🍢,都好味既。🌟 喫茶店雞蛋布丁 $29 (另外追加優惠)強烈建議點選呢個雞蛋布丁🤣,真係好好味,甜品必定係我嘅最愛😻。整體推介指數:❤️❤️❤️❤️❤️♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎
ICHIJUISSAI 一汁一菜 🥬

📍 香港中環德輔道中68號萬宜大廈地下G02號舖
(港鐵中環站C出口,港鐵香港站C 出口)

🌟 檸檬忌廉雞肉咖喱 $59
嘩⋯⋯⋯ 一個咖哩飯賣$59蚊都幾抵食😮,味道仲唔錯既。

🌟 洋風蒜香醬燒豚扒丼飯 $79

🌟 法式龍蝦濃湯(小盛)$49(另外追加優惠)
我覺得個龍蝦湯好好味😋,仲要有蝦肉係𥚃面,口感十足。

🌟 日本馬鈴薯豚肉煮 $25 (另外追加優惠)
味道就有啲似關東煮咁🍢,都好味既。

🌟 喫茶店雞蛋布丁 $29 (另外追加優惠)

整體推介指數:❤️❤️❤️❤️❤️

TakeAway