2024-12-21
一千蚊食lunch 包埋睇侍應黑面 幾抵玩講明商務午餐 佢安排我同其他客人貼住坐 順手串我前一晚先book 但成間餐廳係空既問佢推薦食物 佢唔識推 好串咁叫你自己睇 不如我QR code 落單喇你唔洗開工喇中間落野食慢 抹枱慢唔講喇 拎張紙都要叫幾次埋單先好笑 佢個卡機刷唔出 個侍應好串咁走過黎同我講張卡用唔到 但我張卡事後繼續用完全冇問題 而且張單刷唔到係會出失敗刷單張單 而佢冇出 懷疑佢自己唔識刷卡我用過第張銀行卡 用佢部機入幾位密碼 佢話4粒數 我:?????黎左另一個侍應 一樣黑口黑面 叫我刷單 (係個客面前)但佢員工已經拎走左我單銀行卡 而且我已經入左密碼 我係咪用手指刷比你 順手繼續係個客面前串我密碼得你自己知 下你同事岩岩講4粒數 唔知咪講唔知 咩態度最後叫佢比單我 佢答唔洗你講都會比一千蚊一餐午餐 包埋受侍應氣 抵玩 大家都黎試下比佢地黑口黑口串你個客
中間落野食慢 抹枱慢唔講喇 拎張紙都要叫幾次
最後叫佢比單我 佢答唔洗你講都會比