2024-10-23 192 views
同朋友慶祝生日,約左去食牛大人兼且揀左日本和牛A4+等級😍湯底叫做阿嫲養身濃湯鍋,裏面有落左人參架,好足料!呢120分鐘我地食左勁多牛,真心超滿足😍日本黑毛和牛,真真真心靚牛,顏色粉嫩,油花分佈平均,真係入口即化架!同埋勁大碟!跟住我地仲有嗌埋澳洲和牛M5,仲有安格斯牛小排,手切封門柳,一口牛肉粒等等,真心食左好多牛😂😂當中仲有個澳洲和牛牛丸係超推介!超濃香牛味又彈牙!肉類我地仲食左黑毛豬梅肉,又係好軟腍好好食!海鮮類都非常新鮮,有飽魚,帶子,聖子蠔等等。食落係彈牙鮮甜,證明真係靚料小食類有鹽酥雞,甜不辣等等台灣地道小食,仲有個皮蛋豆腐我覺得都幾好食!出面自助區有各款菜類同丸類,種類多於廿款,好豐富!我最鍾意嘅菜係台灣水蓮菜,食落口感有似芽菜,超值得一試!

2024-10-21
$488 (Dinner)