2021-11-19 45 views
碗盛在清風街,幾有日本道地感,好有feel, 店員都幾nice,日本制asahi冰凍香純,泡泡夠綿!6點後既啤飲特別好飲,非常relax. 蟹籽腐皮沙律,腐皮帶鮮甜,蟹籽脆口,好爽脆,係我食過腐皮沙律最好食。煙肉廣島蠔,估唔到效果幾夾,煙肉咸香配上蠔既鮮味,幾正!燒得幾好 keep到 juicy感。免治雞棒,配上雞蛋醬汁更香口,雞棒內有少少雞軟骨,感覺更香脆有口感!厚燒牛舌,相當tender, 牛味好濃沃,又帶爽口感覺,再拼上芥辣醬帶有層次感!燒白鱔,魚皮微微焦香,白鱔好香又夠厚肉!明太子蛋卷,topping木魚,沙律醬幾有味,再加有明太子更有香辣鮮味感!蛋卷幾滑又有質感!熱辣辣夠蛋香好好食。牛小排拉麵,賣相幾得,温泉蛋既橙色好吸晴,拉麵好吸味,湯頭香濃!牛小排燒得幾有焦香感。keep到嫩滑,幾有 heart既拉麵。

蟹籽腐皮沙律,腐皮帶鮮甜,蟹籽脆口,好爽脆,係我食
過腐皮沙律最好食。

燒白鱔,魚皮微微焦香,白鱔好香又夠厚肉!