2022-07-22
홍콩 회+ 생굴 무한리필 👍🏻👍🏻 ₩67000/인생굴이 엄청 맛이고 싱싱하다!!! 회도 선택이 많아서 넘 기뻐 ❤️ 회분만아니라 식당을 태국요리 무한리필도 포함돼요!!!!超正銅鑼灣生蠔放題😍😍😍表弟終於考完試啦!咁又一年啦,為咗輕鬆吓,帶佢去食最鍾意嘅生蠔🦪有時去酒店食buffet,唔平之餘其實都唔係食到好多嘢,今次我哋就轉攻生蠔,揀咗銅鑼灣一間有生蠔放題嘅餐廳!餐廳位置非常便利🚃在SOGO後面🏢已經唔係第一次嚟,今次我哋除咗食放題之外,另外加錢食升級食品,例如有生蠔同埋海膽帶子!😍生蠔非常新鮮😱❤️食過返尋味❤️❤️❤️帶子同魚生船非常震撼,魚生新鮮所以食落去非常甜!不得不提吓啲刺身蝦,真係超大隻!足足有我隻手掌咁大‼️‼️‼️熟食方面🔅超多選擇,而且同外邊的日式放題非常唔同,呢度主要食泰式放題食品!泰菜全部都好高水準,有一樣嘢一定要提,大家嚟到一定要食黃金炒薯條,啲咸蛋黃醬真係香到冇得頂,就算放題都食咗幾碟薯條😂😂😂😂
₩67000/인
超正銅鑼灣生蠔放題😍😍😍