2022-07-18 1583 views
一間咁出色既餐廳 唔知點解咁少好評😵‍💫老師教我有好野就要同大家分享;忍唔住要出手寫返篇小弟自從喺觀塘地獄返工,每日心情都一般般;直至薑媽出現,每日早餐都可以叉一叉電😍睇相都知d野食係心思之作,手沖咖啡仲唔洗加錢,價錢只係貴過茶記幾蚊雞,個人覺得超值。我差唔多個個餐都試過哂,大時大節仲會拉埋成Team人一齊黎breakfast club🤣除左咖啡,奶茶都好驚喜,開頭以為咁靚靚既鋪頭唔會沖得好,但原來好掂啊😻咪話唔益大家,Happy share 埋menu 呢間野完全拯救左觀塘lomo 😋Lunch 我都間唔中黎,食物一樣高質,但因為冇booking 唔想等位,閃左去第2到。感謝薑媽賜我飲食,加油😜
一間咁出色既餐廳 唔知點解咁少好評😵‍💫

老師教我有好野就要同大家分享;忍唔住要出手寫返篇

咪話唔益大家,Happy share 埋menu

呢間野完全拯救左觀塘lomo 😋

感謝薑媽賜我飲食,加油😜