2011-10-26
可能由於0係星期五晚既關係....坐埋枱唔夠5分鐘, 餐廳服務員就開始好迫切要我地盡快order 食物,話5分鐘後過來幫我地落order.... Ribs - 好濃BBQ醬, 鮮嫩好味, 而且份量十足, 5個女仔食都食唔晒~ Jumbo Combo - 有雞翼、洋蔥圈、焗薯皮、春卷同埋沙律Legandary 10oz Burger - 漢堡肉好厚身, 而且鎖得住d 肉汁, 好好味!! 煙三文魚Caesar salad - 無諗過係咁大件煙三文魚, 一直以為係一片片果d, 好有魚味, 不過我比較鐘意一片片果d 時日有live band 賣力獻唱, 氣氛一流, 3, 4個鐘內連飲, 2杯 cocktail (sex on the beach, 熱既咖啡味酒) + 1杯啤酒 + 2杯 Hoegaarden,依稀只記得蘭桂芳一個個擦身而過的身影和一張淚流滿面的臉龐!!
話5分鐘後過來幫我地落order....