2024-12-05
餐廳由日本師傅坐鎮, 主打Yakitori (燒鳥/雞肉串燒), 大部分食材都係來自日本🇯🇵, 還原日本當地風味🎏!餐廳營業到凌晨5am㗎!採用開放式設計, 坐喺吧枱可以近距離睇住師傅即製日式串燒, 佢同時要處理多款串燒但都無難度, 火候、調味都掌握得好好👍🏻!師傅燒完會馬上放喺你碟上, 可以品嚐到最新鮮熱辣嘅串燒!師傅仲會同客人傾偈💬, 成個氛圍好舒服!一坐低, 店員會先送上前菜, 係我鍾意食嘅鱈魚白子!口感豐厚滑嫩, 配上微酸嘅柚子醋汁, 令鮮味更突出! 𓌉⸝⸝ 免治雞肉軟骨棒雞肉口感嫩滑, 裏面加入蔥粒、雞軟骨, 咬落有少少爽脆嘅口感。另外加咗生蛋黃🥚, 蘸上蛋汁更滑溜!𓌉⸝⸝ 雞髀肉串燒串燒燒得均勻, 保留肉汁🐟照燒銀鱈魚推介👍🏻 非常嫩滑, 富魚油香, 魚肉帶有味噌嘅甘甜風味~𓌉⸝⸝ 和牛沙朗串燒推介👍🏻 肉質非常嫩滑, 油脂分布均勻, 肉味香濃, 油香豐富, 幾乎有入口即溶嘅口感!𓌉⸝⸝ 牛脷串燒牛舌外焦內彈牙, 調味剛好🥗溫泉蛋野菜沙律沙律菜份量多, 一共有兩隻溫泉蛋🥚, 溫泉蛋撈埋沙律菜一齊食, 口感更有層次~
𓌉⸝⸝ 免治雞肉軟骨棒
𓌉⸝⸝ 雞髀肉串燒
串燒燒得均勻, 保留肉汁
🐟照燒銀鱈魚
推介👍🏻 非常嫩滑, 富魚油香, 魚肉帶有味噌嘅甘甜風味~
𓌉⸝⸝ 和牛沙朗串燒
𓌉⸝⸝ 牛脷串燒
牛舌外焦內彈牙, 調味剛好
🥗溫泉蛋野菜沙律