2024-09-21
入到餐廳就覺得好有情調喇😻同朋友兩個人叫左個pizza set🍕 PiPi Pizza set包一個pizza, 餐湯x2, 特色沙律x1, 主食x1同埋飲品兩杯🥰🌟秘制北京烤鴨薄餅好特別,岀面都見唔到有呢個,無理由唔試下啦😆真係將北京填鴨個甜麵醬還原得好好,我覺得相似度有99%!! 而且仲有青瓜,京葱鋪面,真係好似食緊北京填鴨甘阿🤩 而且鴨肉都有好多,啖啖肉😍餐湯方面,加錢叫咗一個🌟法式鮮打龍蝦湯,另外一個就係🌟廚師精選濃湯。龍蝦湯入面真係有小龍蝦兩隻🦞味道香濃順滑,真係可以叫一碗試吓😍另外一碗就係煙肉薯仔湯,薯仔味濃郁😻沙律方面,我就叫咗🌟 溫泉蛋素煙肉凱撒沙律🥗素煙肉粒炸到脆脆地,鹹香鹹香,而且完全食唔出係素阿🤩主食方面,就叫左🌟 黑松露野菌燉飯,一上枱黑松露嘅香味就撲鼻而來🥰黑松露愛好者一定要叫阿😍 飯粒有彈牙既口感😍飲品就叫左🌟 蜂蜜柚子檸檬梳打🌟繽紛水果茶另外見到店員喺度默默寫甜品嘅生日碟,睇嚟好多人喺度慶祝生日😍下次有朋友生日,我都要帶佢嚟呢度再食多次先😍
入到餐廳就覺得好有情調喇😻
飲品就叫左🌟 蜂蜜柚子檸檬梳打