聽朋友兩次講話, 佢睇openrice介紹,荃灣佢屋企附近, 有一間日本拉麵好好食, 佢哋一人一碗華食豬骨拉麵同埋骨膠原我聽到一頭霧水都唔知係咩嚟嘅 淨係知道係日本拉麵好好食,竟然關門了十分失望!!! 今次中午十二點等到開門有得食因為未開舖已經有好多人喺門口排隊,星期一至五閒日,一開舖就已經坐滿客人,點完餐還要等 7~8分鐘,bar 枱對住廚師見佢拉面很好認真, 咁耐 d 都值得,溫泉蛋好食,好滑剛熟好多料好豐富,食到我好飽,拉麵又好彈牙,啲撈麵冇湯底, 我叫2號)骨膠原撈麵(無湯)$78 佢畀咗張紙我√好細心可以揀自己嘅口味 面量普通口感:硬醬汁:多香油:多走蔥1.魚介豬骨湯 $782.骨膠原撈麵 $783.紅色暴雨 $834.去台颱風 $885.黑色暴雨拉麵 $85下次再幫趁,試勻晒志得
今次中午十二點等到開門有得食

2.骨膠原撈麵 $78
3.紅色暴雨 $83
4.去台颱風 $88
5.黑色暴雨拉麵 $85

下次再幫趁,試勻晒志得

骨膠原拉麵
骨膠原拉麵