2023-02-23 315 views
防疫措施鬆搏嘅情況下,同埋好耐無見嘅老友聚餐嘅時候,梗係希望食到勁多唔同款號美食,呢度就岩哂,最好係book左檯,唔洗等位添!主打任食高級刺身同壽司,朋友都話想有無限酒水、座位要夠闊,幾個friend大吃大喝吹水吹到夠!挪威三文魚同三文魚腩壽司,魚味香濃,有脂肪油香,新鮮度極高。赤蝦:非常大,味鮮。D特別壽司,可能食材新鮮,大部分都有創意又好食。例如帶子蟹肉塔,蟹肉味好濃,帶子有鮮味又厚肉。特式料理我最贊係和風吞拿魚他他,同芝士鰻魚玉子燒,吞拿魚外面燒熟少許,裡面仲係新鮮嫩滑魚生,伴日式醋汁,好味!鰻魚燒得少少脆同好香甜,配玉子燒無得頂!雪櫃超多雪糕雪條,食多幾種真係會飽!總括黎講,多款到食唔哂。

主打任食高級刺身壽司,朋友都話想有無限酒水、座位要夠闊,幾個friend大吃大喝吹水吹到夠!

赤蝦:非常大,味鮮。