2019-12-03 27 views
今日特登過黎一君士多食野,因為記得之前古天樂黎幫佢影過張相做生招牌!仲聽講老闆成日都會留係鋪!乘機想見一見真人。好可惜嘅係今日老闆唔係鋪頭!無緣~唯有下次過黎再睇下撞唔撞到啦!講返正題先,一君士多裝修幾簡潔,感覺幾舒服!食物種類都算多,有車仔麵有飯有小食仲有甜品!今次我揀左牛頸脊米粉!有幾片牛係面,味道都ok!而我更鍾意小食芝士蘑菇雞翼同埋麻辣牛栢葉!掛住食雞翼都唔記得左影相!好香芝士味!咬落又香口,好好食!而麻辣牛栢葉原來係冷盤黎!真係有少少麻辣味!不過份量唔算多!可以過下口癮!最後仲叫左碟油菜,呢度淨係得蠔油生菜可以揀,食落幾爽口,冇淥過曬火,幾好唔錯!如果遲啲可以有多啲菜類揀就更好!樽仔奶茶都值得一讚,茶味幾香,細貓樽幾得意!跟麵餐加$20試下都幾抵飲!
講返正題先,一君士多裝修幾簡潔,感覺幾舒服!