'紅色既門口同滿天既燈籠,充滿左越南既風情。*香茅牛串伴秘制鹹蛋黃醬 - 不過不失,試過一次就夠~*經典越南法包 - 法包"hon"到好脆,朋友一咬係聽到聲既脆😂雖然表面白脆入面都唔會太硬!口感超豐富,材料有好多 豬肝醬、扎肉、青瓜、紅蘿蔔等等。因為好多蔬菜感覺好健康哈哈*潘切直送小墨魚春撈檬 - 朋友一咬舊墨魚就好大反應,佢話因為冇試過係餐廳食過有墨魚入面有膏。因為係水上人 以前由細到大都係屋企先會食到,我就更加冇食過啦哈哈。粒粒墨魚都好漲卜卜,夾埋清爽既蔬菜絲同酸酸甜甜既汁 岩曬最近呢D濕濕笠笠既天氣~*熱玫瑰椰奶 - 首先係鼻腔充斥住玫瑰味,暖暖既椰奶都好岩係冬天飲。📍Lúa銅鑼灣東角道26號怡安大廈1樓13-15號舖及地下13-16號舖
'
紅色既門口同滿天既燈籠,充滿左越南既風情。

香茅牛串伴秘制鹹蛋黃醬 - 不過不失,試過一次就夠~

📍Lúa