2021-10-21 38 views
工廠區浪漫💕行過一間唔起眼嘅西餐廳門口細細,入去一睇環境擺設歐陸風味😙我哋習慣早食嘢所以入去都有位一去到食飯時間排晒長龍餐牌好多選擇(All Day Menu)老公👨🏻‍🦱就選擇左個日式紅酒🍷燉牛肉飯~賣相好靚、話就話牛肉飯但係一粒粒牛腩加上紅酒炆,非常入味😋好好味😘😘我當然梗係試新野啦😋軟殼蟹漢堡🍔伴椰菜絲沙律薯條🍟其實我哋都好好笑😆 食得津津有味😜就問呢舊乜嘢嚟😅😅😅(咪軟殼蟹囉)老公👨🏻‍🦱話未試過咁樣食,但又俾佢食晒😘我只係食咗一啖😅😅再嗌多嗰Dessert~傻佬一貫作風係叫芝士蛋糕🍰👍🏻我緊係叫啲特別啲~Lotus焦糖芝士蛋糕🍰(值得推介真係好好味😋)唔係太甜,好滑😘好香嘅芝士味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻另外我嗌左一杯從來未試過嘅蕎麥茶☕️~好香飲完好舒服😌AllDay Menu真係好唔同野食,下次再抽時間過嚟再試,不過都要早少少🤏唔係有等位😜
工廠區浪漫💕
行過一間唔起眼嘅西餐廳
門口細細,入去一睇
環境擺設歐陸風味😙
我哋習慣早食嘢
所以入去都有位
一去到食飯時間
排晒長龍
餐牌好多選擇(All Day Menu)

我當然梗係試新野啦😋
軟殼蟹漢堡🍔伴椰菜絲沙律薯條🍟