2021-06-07 60 views
前日趁住放假,媽咪都放假,就同佢嚟到旺角創興廣場呢邊搵好嘢食~見到一樓呢間韓牛海鮮放題,晚市一個人$228,連埋加一$250,有韓燒同埋刺身放題,感覺都幾正👍🏻就上嚟試吓~餐廳嘅自助區有唔同嘅肉類,牛肉,豬肉,雞肉,羊肉,魚柳,三文魚等等添~除咗燒嘢食,仲有刺身,好似三文魚等等~仲有唔同款式嘅甜品🍮全部都好吸引😍刺身類有三文魚🍣海蝦🦞扇貝,青口等等~食落覺得幾新鮮😚幾鍾意三文魚🥰幾爽滑☺️青口大大隻,而且幾好味😋燒肉類佢又好多唔同款式醃製好嘅肉類,好似羊肉,牛肉,豬扒等等~我幾鍾意牛仔粒🥰肉質煙煙韌韌😙仲有豬扒調味幾正👍🏻甜品類佢有朱古力噴泉⛲️連埋棉花糖食~柔柔軟軟☁️甜甜地,幾好味😋仲有棉花糖機,好有懷舊嘅感覺😆而且有唔同種類嘅布甸同埋水果🍈我哋幾鍾意食西瓜🍉因為好香甜💕

刺身

燒肉類

甜品

2021-06-03
$250 (Dinner)