2024-09-12 29 views
想找一些款式多多的越南菜,第一時間便想起 “越男仔”,而且交通方便,位置於旺角。🎈招牌去骨海南雞配黃薑飯$92雞肉嫩滑、配有蔥油和酸辣汁提升了雞味,特別的黃薑飯帶有椰汁味,乾身、粒粒分明,不肥膩不滯口,還送了牛骨湯。🎈無骨鳳爪沙律+ 撕雞檬紙卷(跟餐)酸微微的鳳爪配上木瓜、椰菜、洋蔥、蕃茄絲,醒神開胃。鋪滿撕雞檬紙卷,煙煙靭靭,紙卷不太厚,加埋撈檬汁,餡料十足。🎈胡志明市紅蕃四寶湯檬粉$92份量十足, 滿足食肉獸要求 ,包括豬頸肉、脆豬肉、豬扒、扎肉,湯底酸酸甜甜好開胃,一個男食都觉得好飽。🎈海膽春捲(跟餐價$89)淡淡的海膽加上皮薄、脆口的春卷,撈埋檬汁,用生菜包裹食,口感不油膩又鬆脆。🎈三色冰(跟餐$18)香濃的椰奶配上紫米, 微甜,絕對啱我唔食太甜口味。🎈飯後感:款式多、份量十足、價錢合理、味道想起了全紅嬋食牛扒嗰句話“好食”。

🎈招牌去骨海南雞配黃薑飯$92

🎈無骨鳳爪沙律+ 撕雞檬紙卷(跟餐)
酸微微的鳳爪配上木瓜、椰菜、洋蔥、蕃茄絲,醒神開胃。

🎈胡志明市紅蕃四寶湯檬粉$92

🎈海膽春捲(跟餐價$89)

🎈三色冰(跟餐$18)
香濃的椰奶配上紫米, 微甜,絕對啱我唔食太甜口味。

🎈飯後感:
2024-09-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$145.5 (Dinner)