2019-01-02
小妹生日,Boyfriend同我慶祝,問我想去邊食,我話想食下呢間放題。環境呢度好正,地方大,D位又闊,好好坐。綜合那晚,我覺得呢度好多款式,每樣食少少都好飽好飽。我最Buy佢D甜點,全部都係迷你杯仔,樣靚款多又好味,那天好開心,出面有自助蕃薯任食,我好鐘意食蕃薯糖水架! 重有Movenpick 雪糕比你食,成個雪糕櫃,我好開心,因為食放題,甜野係我重頭戲!至於飲品,真係好多款㨂! 至於其他,壽司水準平均,刺身OK,串燒好正,我的原隻燒茄子好好食,好有蒜香! 另外有串燒如安東雞串,鯖魚和明太子醬燒肉子都好正。那晚的紅酒燴牛舌,有水準,D牛舌好腍有酒味,好好食。那晚有雞燉翅,都好正! 石鍋蟹粥係一定要食,好鮮味。其實我同男友食咗好多款野,未能盡錄,但係要讚上菜又快又準,好好。