Pulled Pork Lasagna Roll $142芝士微焦,好香口;千層麵好似腸粉咁整,用麵皮捲住手撕豬肉,唔係平時一層疊一層嘅千層麵做法;手撕豬份量足,亦唔會好柴,但略嫌唔夠入味。Cajun Prawn Aioli Chips $64炸蝦炸得好香脆,帶有少少辣味。香蒜蛋黃醬調味唔錯,但可能有醬嘅關係,薯條偏腍,唔夠香口脆身。Earl Grey Pancake $125伯爵茶醬好香濃,pancake係充滿空氣感嘅梳乎厘pancake,入口綿滑,蛋香味濃,好食❤️Mint Chocolate Milkshake $58薄荷味唔會太嗆喉,唔會太甜,有啲似飲緊厚身版嘅Dreyer’s薄荷朱古力雪糕,啖啖都飲到朱古力碎。〰️〰️〰️〰️〰鹹點質素不過不失;奶昔幾好飲,做到甜而不膩;甜點有小驚喜,可能佢始終主打都係賣pancake🤣 不過pancake要等好耐,落單嗰陣諗住後上,店員話要預返20至40分鐘製作叫起,咁我決定都係同鹹點一齊上就得,最後我哋食哂啲嘢,等多10分鐘左右個pancake先嚟,果然係用心製作😅😅😅 食物整體ok嘅,不過價錢略貴,性價比唔高~餐廳冇限入座時間,呢點幾好,可以真正
Pulled Pork Lasagna Roll

Earl Grey Pancake $125

Mint Chocolate Milkshake
Mint Chocolate Milkshake $58
〰️〰️〰️〰️〰
餐廳冇限入座時間,呢點幾好,可以真正嘆下,不過如果係外面等位就唔知要等幾耐啦~ 建議用商場App提早取票,慳返唔少時間👍🏻
服務普普通通,好似唔係好夠店員,成日搵唔到店員幫手;店員亦唔夠主動,有一個店員顧住係側邊整理杯碟餐具,無視咗搵緊人幫手嘅客人,感覺唔係太好。
〰️〰️〰️〰️〰️
食物: 3.5/5