2024-04-06
尖沙嘴酒吧林立,想飲野happy hour , 又想同朋友食晚飯享受晚餐之聚,再來個網紅打卡酒吧熱點,數一數二一定要試下the Wall Street bar and lounge 📚🍷🍹🍸呢度環境以歐陸風格為主,整個設計及佈置非常有格調,幾個打卡位各有特色。我就鍾意以圖書館📚設計風格的角落,坐下食野感覺自己就在外國一樣,拍照📷也十分好看。呢度主打特色cocktail, 食物也以西餐為主:首先cocktail 第一次是呢杯名為「split 」, 味道係辣辣地好特別好吸引,鍾意辣既朋友岩曬,辣辣地微醺好正的感覺😌小食為: 墨西哥🇲🇽脆片 $98 最鍾意食既小食,呢度好full cheese , 又夠香夠脆。慢煮紐西蘭🇳🇿燒羊鞍 $248 主食好多款,想試羊肉既話,呢份主食最佳選擇😋最後必食甜品,真係好特別第一次見:冰火朱古力🍫軟餅,第一次食點火🔥既雪糕,食到真真正正既什麼冰火相融,玩得食得,味道十佳也是必食架🥳P.S 呢度氣氛很好,很多年輕人都喜歡來這裡吃飯聚餐,而且服務也很好,值得一讚👍🏻
呢度主打特色cocktail, 食物也以西餐為主: