2021-09-20 158 views
今日嘅辣癮起🌶諗起川菜第一間一定係麻辣派對😆佢又有兩間分店,仲要咁近我🥳所以二話不說,今晚就一於食佢啦~-首先講吓佢嘅環境~唔似平時川菜嘅餐廳咁🤣佢嘅天花掛住一個個花球💐環境偏暗但每張枱上面都有盞吊燈💡💡佢嘅座位亦十分闊落,同埋櫈都坐得好舒服😌-呢度嘅食物選擇有好多~如果想要湯嘅話,可以揀酸菜魚再加配料😆再唔係就可以叫乾鍋、小菜等等😋可以跟據你嘅心情再選擇😂😂-1.酸菜江團魚🐟$198 +水晶粉$38呢個魚真係超抵食😍😍唔知點解可以食極都有,食完一舊又一舊但係都仲有🤣🤣兩個人食都覺得有啲太多😆😆佢嘅酸菜魚湯底夠酸,叫咗中辣,都夠辣嘅~食完個嘴唇會有啲麻麻哋嘅感覺😋同埋江團魚都啖啖肉😋-2.香辣豬手鍋🐷✋🏻$178呢個豬手又係有差唔多12舊,兩個人食每人都食咗六舊🤣🤣完全滿足到想食豬手嘅慾望~感覺補充左好多骨膠原😆豬手亦都整得好入味,有好澎湃嘅辣椒包圍住啲豬手,開頭以為會好辣,點知都接受到仲好惹味添🥳-鍾意食川菜嘅你千奇唔好放過呢間麻辣派對😍😍佢一上菜真係會即刻wow一聲,個碟同份量真係大到dum一聲😍😍而且味道仲好正宗,又夠哂辣😋😋

1.酸菜江團魚🐟$198 +水晶粉$38
酸菜江團魚

2.香辣豬手鍋🐷✋🏻$178
香辣豬手鍋

2021-09-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
酸菜江團魚
香辣豬手鍋