2023-08-17
呢間店比我嘅感覺係會覺得好高級好貴的感覺,如果唔係朋友好想食都真係未必會試,但!!!試過你就會一試再試😚一入到去成間店的感覺好舒服,服務都好好,店員一見到我地就即刻安排我地坐低,見到現場都有好多人食緊雞煲同邊爐,聞落好鬼香,即刻諗都唔諗叫左雞煲! 食完雞煲仲可以打邊爐,簡直啱曬有選擇困難症的朋友!😚干鍋醬汁雞煲半隻 微辣$268:一開始都有少少覺得貴,但個雞煲一上枱就完全覺得好抵!先講個香味先,香到真係好吸引,聞到個醬好正應該係好好食,叫左半隻但兩個人都好夠食,個醬唔會好鹹唔會好淡,味道啱啱好,另外再送左個湯底,要左冬瓜湯,好清甜小安格斯肥牛$218:上枱嗰下覺得哇,啲牛好靚,啲油脂分佈得好平均,加埋冬瓜湯好夾!牛筋丸$38:我鐵意食牛但唔太食丸,都覺得個牛味十分濃!幾好食,鍾意牛味濃可以試呢個四色餃子拼盤$68:呢個餃子就麻麻,我自己冇特別鍾意食!芝士腸$23:正正常常的芝士腸,冇特別但整體呢間係幾正!推薦指數:9/10🔥
干鍋醬汁雞煲半隻 微辣$268:
小安格斯肥牛$218:
牛筋丸$38:
四色餃子拼盤$68:
呢個餃子就麻麻,我自己冇特別鍾意食!
芝士腸$23:
正正常常的芝士腸,冇特別
但整體呢間係幾正!
推薦指數:9/10🔥