2018-11-07 135 views
今日同兩個朋友行完街,去咗聯合廣場行街,大家都想食西餐其中一個朋友就建議去太子界限街呢間Cafe,之前朋友去過留下良好印象,今日佢極力推介,所以我哋就早幾個鐘打去book 位😜好精緻既小店,六點未夠,人好少,但到六點半既時候,已經full 哂,要等位了,所以如果要你食嘅顧客記得book定位😬就唔使等位門口仲有啲特別嘅帶擺設,如果儲滿25個印花之後,就可以換到呢個轉木馬音樂盒😍好有意思餐廳入邊嘅佈置,全部都係貼滿晒即影即有嘅相片,非常多,要搵返自己都好困難餐廳入面環境舒服,又清靜真係好適合傾計嘅地方☺️有扒,意大利飯,意粉,要有的都齊曬,選擇眾多👍🏻太多選擇唔知食乜好門口已經見到晒個餐牌,好多款都啱食👍🏻😜今日嘅餐湯係黑松露蘑菇湯,又係我最愛嘅黑松露配埋個沙律上面啲芝麻醬,撈埋一齊,非常好味,蔬菜又夠新鮮黑松露野菌意大利飯$73必食🤗黑松露嘅份量都非常足夠味道濃郁而且菇嘅份量有好多,好好味!飯上面有半粒車厘茄,都好鮮甜架職員提供埋芝士粉非常細心,加埋落啲黑松露飯入面,令到味道更加出香脆豬手配燒汁$168,平時食開啲德國豬手都好鹹,而呢隻豬手並不鞋口,肉質又嫩,又夠爽口,外面個皮燒到好脆,好
今日同兩個朋友行完街,去咗聯合廣場行街,大家都想食西餐
好精緻既小店,
餐廳入面環境舒服,又清靜真係好適合傾計嘅地方☺️
門口已經見到晒個餐牌,好多款都啱食👍🏻
😜今日嘅餐湯係黑松露蘑菇湯,又係我最愛嘅黑松露
配埋個沙律上面啲芝麻醬,撈埋一齊,非常好味,蔬菜又夠新鮮
黑松露野菌意大利飯$73
必食🤗黑松露嘅份量都非常足夠
味道濃郁
而且菇嘅份量有好多,好好味!飯上面有半粒車厘茄,都好鮮甜架
職員提供埋芝士粉
非常細心,加埋落啲黑松露飯入面,令到味道更加出
香脆豬手配燒汁$168,平時食開啲德國豬手都好鹹,而呢隻豬手並不鞋口,肉質又嫩,又夠爽口,外面個皮燒到好脆,好容易就切開
要整呢一隻豬手真係好晒心機
難怪咁好未
旁邊仲有一些翠玉瓜和茄子作為伴碟
做到非常入味
又不油膩!平時食嘅都係薯仔或者薯條🍟竟然有紫薯食又夠甜,正到不得了