2023-10-27
入到去見到都幾都多印度local黎食,似係佢地既長期飯堂,吾驚吾正宗🤘🏻野食order左5分鐘就好快到枱,staff都好熱情甘介紹野食☺️去到見到都幾都多印度local黎食,似係佢地既長期飯堂,吾驚吾正宗🤘🏻野食order左5分鐘就好快到枱,staff都好熱情甘介紹野食☺️叫左兩杯mango lassi,好creamy好濃,上面仲有花生碎🥜自己本身都中意飲酸野,呢杯酸得正岩岩好,飲得出係用新鮮芒果整吾係糖水Butter chicken curry配牛油薄餅 🍕雞肉都幾大塊下吾算鞋,咖哩可以叫吾辣☺️最岩我呢d食吾到辣既人!吾似平時食開既印度咖喱,呢個香料味比較mild,吾會好油,食多d吾驚肥,配埋薄餅真係冇得輸,隔離配左鷹嘴豆炸餅,好抵食Dahi puri 🇮🇳 係一個脆米乳酪波波,入面原來都幾甜下,仲有薯仔蓉係入面,再配紅石榴粒,比我想像中飽✨呢個似主菜多個前菜,如果要留肚食其他就吾太建議叫呢個,因為一個女仔食兩個都幾飽下Chicken Hakka noodles🍝叫左個雞炒麵,加左好多印度香料所炒成既麵,有d似泰國炒金邊粉,份量亦都好多下,要三個人都食得曬
Butter chicken curry配牛油薄餅 🍕
Dahi puri 🇮🇳