2023-12-10
呢間舖頭係好出名,離地鐵站又勁近,間餐廳出咗名係主打四川正宗菜式🍲而且價錢比較平民,性價比比較高,真係好抵食。我哋試完之後真係覺得啲嘢食係全部都係超好食,份量有好多,職員嘅態度都係非常之好😄會同我哋介紹舖頭嘅菜式,會同我哋傾吓計,成個感覺都比較親民😍🌟微辣老壇酸菜魚 $268呢個酸菜魚嘅份量真係好多,一送到黎已經可以擺到成張枱,入邊有勁多嘅魚🐠薯粉,金針菇,芽菜,酸菜等😄個魚食落去係好嫩,好滑又帶點酸辣🌶️我地今次叫左小辣,又有酸菜配搭,正😄啲配菜份量都好多,入邊又煮到勁入味,可以兩個人都食唔晒🌟酸辣萵筍土豆絲 $28連埋萵筍一齊炒嘅真係第一次食😋食落去係好香辣,加咪萵筍嘅爽口,上面仲有勁香口嘅花生🥜呢個土豆絲🥔係會愈食愈惹味,真係好爽脆,又好香辣又好香口🌟紅糖糍粑 $28呢個糍粑係啱炸起,岀面食落去係好脆,入面食落去係好糯米,好有嚼勁,可以再點咪紅糖同黃豆粉,令到個有糍粑變得更好味😋更香口🌟凍鹹檸七 $5個職員推薦下就一定要試下,入面有成半粒咸檸檬🍋再撈咪個雪碧一齊飲真係又爽又解膩🍹🌟凍檸檬茶 $12
🌟微辣老壇酸菜魚 $268
🌟酸辣萵筍土豆絲 $28