2021-12-25 1183 views
突然好想食酸辣嘢,咁岩行過見到有正宗四川麻辣米線,就入嚟試一試佢好唔好食。選擇都算多,見到有新嘅酸菜魚米線,所以就叫咗一碗轉手打魚麵👍🏻,另外加咗雲吞👌🏻,同埋鮮竹卷👌🏻,再加一杯熱奶茶。酸菜魚湯BB辣,我自己就好鍾意,湯底味道夠,魚片正常,酸菜同埋生菜都好慷慨,雲吞同鮮竹卷一般般啦,我覺得重點係喺個湯同埋手打魚麵度,魚麵咬感好好。另外叫咗一碗牛腩腐皮麻辣👍🏻,酸辣米線。中辣辣到合適,酸度亦都好夠,牛腩夠林夠入味。小食我哋叫咗沙嗲豬頸肉串👍🏻,呢個係一粒粒嘅豬頸肉,外皮燒得好脆,配埋沙嗲好食。新疆香草雞翼👌🏻,我本人都係鍾意譚仔土匪雞翼多啲。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食評分 : 7/10簡評 : 算係好滿意嘅一間四川辣米線
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食
評分 : 7/10