2021-11-13
Open rice 得果四個好評但有可信既foodie推介,膽粗粗去試下,先講個商場同舖頭都好噏耷,如果想靚靚餐廳要打卡既我勸你唔好去,但佢真係有卧龍藏龍既感覺!個舊商場係渣甸坊相信可能有人見都未見過😂😂 (圖三)Lunch $68-$88 奉送燉湯,睇食評係足料可惜2點先去已賣哂🥲 呢個裝修同位置係唔算平,食落去就明鮮椒魚 $88 有別於常見的水煮魚同酸菜魚,鮮椒是鮮辣微麻,就咁睇以為冇咩魚,食落都足夠一人分量而且個湯係冇紅油,忍唔住飲哂,飲到有鼻水和出汁,好爽干煸福花 $68雖則不是原鍋上,仍然鑊氣十足,麻辣而香口,干煸後口感脆身,食完好想再叫!呢間短短兩星期已再介紹兩班人去食,評價都是很正🤟🏻 下次決定相約多幾位朋友再試多啲餸,要留意餐廳位置有限,夜晚都幾爆記得訂位。—————————————————偉偉川菜 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸坊30-36號利發商場2樓205號舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodi
鮮椒魚 $88
干煸福花 $68
—————————————————
偉偉川菜 (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸坊30-36號利發商場2樓205號舖
—————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #lunch #dinner #foodstagram #picoftheday #hkig #hkiger #食好西 #相機食先 #佐敦美食
___
#eathkgirls