2023-06-20 537 views
喺openrice搵到呢間小餐廳😝充滿期待咁去!原來餐廳好細,得8個位左右,仲望住意大利男老闆即刻煮出黎👨🏻‍🍳香噴噴呀~~~.✨焗芝士+辣肉腸white pizza✨焗芝士同我想像中既唔一樣,呢個食落會偏硬少少,邊邊位都有d燶既味✨Pizza好大個,新鮮熱辣焗出黎☺️好香脆,同埋辣肉腸既size好大🤣🤣夾埋芝士當然係pizza標準配搭啦😁✨肉醬fresh pasta✨呢個加錢轉左做fresh pasta,望落都俾平時既意粉攣d,食落好彈牙🍝上面仲灑左好多芝士,肉醬加芝士🤤邊個抗拒到呀✨煙腩肉翠肉瓜寬扁麵✨呢個意粉清新d, 因為有蔬菜🥒同樣都係有好芝士呀✨卡邦尼長通粉✨呢個長通粉食落會硬少少,都係好多芝士🤤🧀不過同上兩碟唔一樣,隱約食到d酒味😆😋呢餐食左好多芝士,有d漏,可惜餐廳無食水提供🥺
✨焗芝士+辣肉腸white pizza

✨肉醬fresh pasta

✨煙腩肉翠肉瓜寬扁麵
✨呢個意粉清新d, 因為有蔬菜🥒同樣都係有好芝士呀

✨卡邦尼長通粉

呢餐食左好多芝士,有d漏,可惜餐廳無食水提供🥺