2023-11-17
旺角都有得食麻辣串串香啦👏仲要係放題,食得好滿足飽肚感滿滿❤️湯底:有唔同辣度可以揀,食辣新手建議可以食小辣,今次我就點咗小辣,辣度啱啱好,加上有麻香,每串食物都索咗湯汁,超好食!串串香:第一轉就點咗20串,上菜時用大碗放咗好多串串,令我係咁打卡😂。我哋幾乎每樣都點咗2串。大家一定要食牛肉同牛肋肉!肉本身孜然同麻辣味好足夠,又唔會搶到牛肉味,加上湯汁掛晒喺面,一啖有三個層次,呢個牛reorder咗好多串!每一款串串都掛晒湯汁,愈食愈辣,好爽😄成都菜當然要嗌成都小香腸,味道似臘腸,細細條好易入口,又唔會太硬,食下食下就食咗好多條👏另外值得一提係菜類,白蘿蔔、薯仔等等都好大塊,大過手掌,又煮得好淋,唔會好硬,當然佢索咗湯汁,啖啖湯味好正。實在太多串串,大家可以每樣都食,放題任嗌,我哋最後2人共食咗80串。小食:有12款小食任嗌,因為想留肚食串串香,所以試咗幾款。當中棒棒雞係類似麻醬手撕雞味,係解辣好幫手。另外,麻辣千層肚索晒辣汁,好好食。甜品:最後埋尾要解辣,所以就嗌咗個成都老冰粉,黑糖配啫喱,仲有啲提子乾糯米等等,食完個口好舒服,係完美嘅句號。服務都好好,老闆好nice,仲叫我哋食多啲!
湯底:
串串香:
小食:
甜品:
服務都好好,老闆好nice,仲叫我哋食多啲!