2024-04-03 126 views
📍Chatterbox Cafe圍方開咗咁耐今日終於有機會去咗行下🤓裏面真係超級大,嘢食都比我想像中多,周圍轉梗嗰陣突然有啲肚餓,就比呢間正宗新加坡菜吸引到😍二人滋味套餐 $338 包一個小食、兩個主食、一個菜同飲品。文華海南雞飯 無骨呢下已經加咗分👍🏻就算係雞胸肉都超級嫩滑,而食海南雞配油飯是常識吧,米飯油香滿溢,唔怪得之係招牌菜啦💯星洲海鮮炒貴刁 勁大份!麵條炒得乾身,海蝦同帶子仲好大粒添😙真係兩個人都食唔晒🤣最後仲要打包拎走。黑醬油炒鮮蝦蘿蔔糕 見佢黑媽媽咁以為會好鹹,點知又唔係喎,反而係有少少似甜鼓油嘅味道,蘿蔔糕切到細細粒完全吸收晒醬汁風味🤤蠔油小棠菜食咗咁多肉梗係要食返啲菜啦,賣相已經好靚,食落仲好清甜,一啲苦味都冇🤪
📍Chatterbox Cafe

二人滋味套餐 $338
包一個小食、兩個主食、一個菜同飲品。

文華海南雞飯

星洲海鮮炒貴刁