2023-07-13
琴晚試咗一間好有特色嘅法式「洞穴」餐廳✨聽聞係參考法國酒窖嘅設計,旁邊仲有一條長樓梯,俾食客打吓卡影吓靚相,成個裝潢都好有心思💓Lobster Bisque🦞 $175應該係我飲過最好飲最正宗嘅龍蝦湯🤩每一啖都係精華✨質地濃稠 仲有粒粒龍蝦肉🦞真材實料!Beef Carpaccio $175本來對呢個唔算好大期望,但經廚師推介後就諗住試下 食完覺得幾有驚喜😋雖然係生牛肉 但一啲都唔腥👍🏻加埋魚子同花生碎 個味道好fresh✨Tuna Tartare with Lobster Gelatin $195呢個頭盤最有特色一定係中間嘅龍蝦凍😍 係一個重量級龍蝦精華結晶🙈味道濃郁 上面再加入正宗魚子醬😋滿滿的滿足感😚Pan Fried Sea Bass $330鍾意食鱸魚嘅朋友仔應該會俾100分💯啖啖魚肉都係非常嫩滑 好新鮮👍🏻 完全冇令我失望🤩Grilled U.S. Beef Tenderloin (5oz) with Goose Liver $580美國牛柳叫咗5成熟,真係岩岩好👍🏻 肉質軟嫩,同個醬汁好夾✨個鵝肝就唔洗多講啦 正🤩呢間餐廳質素高 價錢亦都同菜式質素成正比👍🏻地
Lobster Bisque🦞 $175
Beef Carpaccio $175
Pan Fried Sea Bass $330
呢間餐廳質素高 價錢亦都同菜式質素成正比👍🏻地點都好方便,可以再encore😇